Kvällsrunda i Katrineholm

2 juni, 2020

Efter en dag på jobbet är det inte alls dumt att runda av med en härlig tur på MTBn, denna gång i hemstaden för Jonas och Jennifer. Här har CK Ceres gjort ett fantastiskt jobb inför 2020 med nya spår och skyltar för att både hitta hit och hitta ute på stigarna. det finns i skrivande sund 9st olika spår i olika svårighetsgrad. Vid starten finns en stuga (som är låst) med en del teknikhinder runt om som används för att träna upp unga i kursgrupper men såklart behöver även äldre testa sin förmåga ibland.

Här ser ni slutet på den skyltade väg som leder upp till starten av alla spår

strålande sol och starka ben trampade vi oss igenom den gröna slingan på CK Ceres fantastiska MTB område. Lite blött och bra fart över spångarna gjorde att vi kapade den förra tiden för i år med hela 16 minuter. Synd bara att vi inte klarade den tuffa backen den här gången heller, nästa gång! Då jäklar.

Ny skylt upp sedan sist där det finns bra information om spåren, klubben och möjlighet att donera en liten slant för att upprätthålla dessa leder i framtiden, väl värt ett bidrag tycker vi.

    Leave a comment