First Camp Lugnet – Betyg 1,9

3 juni, 2020

Följande frågeställningar har vi tittat på och resultatet ni ser här är ett medelvärde av alla individuella betyg. Skalan går från 0-5 där 0 är minst bra och 5 är mest bra. Under varje betyg kan en del kommentarer förekomma för att motivera betyget. Som det mesta på MTB-kartellen.se bygger betygen och innehållet på privata åsikter och antaganden men vi hoppas det ger en fingervisning och hjälper dig i ditt val.

 1. Campingtomten – Betyg 3
  Vi fick en tomt som troligen varit en säsongsplats tidigare, det var en häck planterad runt som gav lite mer privat känsla. Dock var marken hård och svår att slå ner pinnar till markiser och förtält och underlaget var ojämt och en del rötter
 2. gemensamma utrymmen (toaletter,disk, dusch m.m.) – Betyg 1
  Dels fanns ju inget varmvatten och dels var det ofta ganska smutsigt och med papper på golvet, i Coronatider påstås det städas mer frekvent men listan som satt uppe visade på att man inte varit i lokalen alls vissa dagar. Så även om vi skulle bortse från att vi fick duscha i idrottshallen (där det var riktigt rent och fint) så får vi sätta ett lågt betyg.
 3. omgivningen – Betyg 3
  Området mot cykellederna är vacker men i övrigt ligger campingen mitt i ett område med badhus och idrottsanläggningar. Trevligt för de som är där för att träna eller spela match osv men i övrigt inte speciellt vackert i direkt anslutning till Cmpingen
 4. Information (på hemsidan och på plats. bl.a. bokning) – Betyg 0
  Under all kritik! Vi fick informationen om att varmvattnet tillfälligt var avstängt på en lapp när vi kom till campingen, hade vi fått veta detta innan hade vi utnyttjad det avbokningskydd vi betalat 300kr extra för. Dessutom stämde inte alls den information om vilka tider duscharna var öppna.
 5. Renlighet / städning – Betyg 1
 6. Prisvärt – Betyg 2
  Närheten till Cyklingen är ett plus men i övrigt betalade vi ett överpris pga avsaknad av varmvatten och den fjuttiga kompensationen vi fick på 100 poäng på first camp. SKITDÅLIGT!
 7. Aktiviteter – Betyg 4
  Här finns det gott om saker att göra. Cykling, vandring, Discgolf och närhet till anläggningar där du kan träna, bada osv.
 8. Bemötande – Betyg 1
  Under all kritik, dock fick vi till slut svar men det kändes inte som de var måna om att vi skulle bli nöjda. Personalen hade ingen aning om de frågor vi hade och kompensationen har delvis uteblivit helt och den som vi fick var så låg att det inte täckte avbokningskyddet som borde varit minimum eftersom vi aldrig fick informationen och möjligheten att utnyttja det.

  Leave a comment