Gränna Camping – Betyg 4,9

20 juni, 2020

Följande frågeställningar har vi tittat på och resultatet ni ser här är ett medelvärde av alla individuella betyg. Skalan går från 0-5 där 0 är minst bra och 5 är mest bra. Under varje betyg kan en del kommentarer förekomma för att motivera betyget. Som det mesta på MTB-kartellen.se bygger betygen och innehållet på privata åsikter och antaganden men vi hoppas det ger en fingervisning och hjälper dig i ditt val.

  1. Campingtomten – Betyg 5
    Väl tilltagna, plana och tydligt markerade.
  2. Gemensamma utrymmen (toaletter,disk, dusch m.m.) – Betyg 5
    Centralt beläget servicehus med alla faciliteter. Rent och fräscht överallt och gott om antal toaletter, duschar och platser för diskning. Flera Familjerum finns också att välja på
  3. Omgivningen – Betyg 5
    Otroligt vacker miljö. Campingen ligger precis intill Vättern samt den mysiga staden Gränna. Känd för sina polkagrisar men har så mycket mer att erbjuda. Utsikt från mysigt Kaffe uppe på Grännaberget, mysiga gator genom den lilla staden. Hamnen bjuder på ett stort utbud av restauranger i mysig miljö.
  4. Information (på hemsidan och på plats. bl.a. bokning) – Betyg 5
  5. Renlighet / städning – Betyg 5
  6. Prisvärt – Betyg 5
    Dyrare tomter vid Vätterns strand och kanske något dyrare camping, men det är ju trots allt fyrstjärnigt och mycket bra som helhet
  7. Aktiviteter – Betyg 5
    Gott om aktiviteter finns. Minigolfbana, stor badstrand med två lekparker samt hoppmatta. Fina strövområden ute vid vattnet eller uppe i staden och uppe på berget. Skatepark och BMX-bana.
  8. Bemötande – Betyg 4

    Leave a comment